Bugün, 17 Mayıs 2024 Cuma

Türk Eğit-Sen'den yeni rektöre hayırlı olsun ziyareti

Türk Eğit-Sen

Türk Eğitim-Sen Balıkesir Şube Başkanı Yılmaz Kuran ve yönetim kurulu üyeleri Balıkesir Üniversitesi (BÜ) yeni Rektörü Prof. Dr. Kerim Özdemir'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Türk Eğitim-Sen Balıkesir Şube Başkanı Yılmaz Kuran ve yönetim kurulu üyeleri Balıkesir Üniversitesi (BÜ) yeni Rektörü Prof. Dr. Kerim Özdemir’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
BÜ yeni Rektörü Özdemir’e, görevinin hayırlı olması temennisinde bulunan Türk Eğit-Sen Balıkesir Şube Başkanı Kuran, “Kamu-Sen ve Türk Eğitim-Sen olarak bizlere düşen bir görev varsa her türlü yardım ve desteği yapmaya hazırız. Biz Balıkesir’de üniversite olarak yetkili sendikayız. Sizden önceki rektör arkadaşlarımızla güzel çalışmalarımız oldu. En azından bizim derdimiz çalışanların huzurlu ve mutlu olması. Biz de yönetimle arkadaşlarımızla zaman zaman köprü vazifesi görüyoruz. İnşallah yine aynı şekilde çalışanlarla, idare arasında köprü vazifesi görüp huzurlu bir çalışma ortamı sağlamaya çalışacağız.” dedi.
BÜ Rektörü Prof. Dr. Kerim Özdemir’de, başarının günümüzde bireysel değil ortaklıktan kaynaklandığını işaret etti.
“Amacımız ülkemize, şehrimize, üniversitemize hizmet etmektir” şeklinde konuşan Özdemir, “Birlikte hizmet edeceğiz. Herkes kendine düşen görevi en iyi şekilde yerine getirirse biz de mutluluk duyarız. Ayrıca ülkemize, ailemize, şehrimize ve kurumumuza olan görevlerimizi de yerine getirmiş oluruz. Bizler sorumluluk taşıyan insanlarız. Dolayısıyla sizlerin katkı ve destekleriyle birlikte başarıya ulaşacağız. Sizlere ziyaretiniz için teşekkür edi yorum.” diyerek sözlerine ekledi.



  • Cuma 30.3 ° / 11.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 28.4 ° / 12 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 11 ° false